Megalopolis Custom
>
 
Megalopolis Custom
Technikai adatok:
  • Méret: 56x30x15 cm
  • Laptop: 36x26x5 cm
  • Önsúly: 1900 gramm
  • Űrtartalom: 20-25 L
  • Testmagasság: 155 cm-től

A Megalopolis Custom modellek az Aero hátrészét ötvözik különleges anyagból, egyedileg készített keményhéjjal. Mivel a Megalopolis Custom táskák egyedileg készülnek, ezért ezekre nem vonatkozik a Megalopolis modellekre általánosan érvényes TÜV tanusítvány.

A Megalopolis Custom táskák 4. generációs Aero-hátrésszel rendelkeznek, amelyet motorosoknak terveztünk: az ellenálló keményített fedél biztonsági csattal rögzíthető a héjhoz és csökkenti a légellenállást is.

Minden Megalopolis tartozékot képes befogadni, amennyiben a hátrészt a héjhoz szorító sín műanyagból van – az alumínium sín ugyanis nem minden tartozék felcsatolásához rendelkezik a szükséges rögzítőkkel.

Megalopolis Custom C1 image
Megalopolis Custom A1 image

A Megalopolis C1 a legextrémebb modern anyag kezelésének know-how-ját ötvözi kitűnő városi jellemzőkkel.

Az áramvonalas héjat kézzel készítik keresztbeszőtt karbonszálakból álló rétegekből, amelyet nagy nyomáson alakítanak formára.

Minden héj egyedi.

Felülete alapból fekete, de a védő lakkréteg színe választható.

A héj fekete carbon, lakkozott.

A Megalopolis A1 egy iparművészeri alkotás, amely a Megalopolis Aero modell minden tulajdonságával rendelkezik.

A BOBLBEE® eredeti elképzeléseit testesíti meg, hiszen a legelső tervek alumínium héjat írtak elő, annak hosszú élettartalma és újrahasznosítható tulajdonságai miatt azon túl, hogy milyen remekül néz ki.

Az A1 héjat fakalapáccsal, kaptafán alakítják formára. Két réteg űrtechnológiai minőségű alumíniumból készül, amelyet később összeillesztenek és a felületüket lecsiszolják.

Ahogy az eredeti Megalopolis modell, a hétrész és a héj kapcsolódását követő sín anodizált alumíniumból készül. Ennek színe a meglévő színek közül rendeléskor tetszőlegesen választható.

A héj csiszolt alumínium.
Cikkszám: 300205
Cikkszám: 300205
318 400 Ft
Cikkszám: 300250
Cikkszám: 300250
350 400 Ft