Megalopolis Sport Signal Orange
>
>
 
Megalopolis Sport

A Megalopolis volt az első típus, mégis még mindig ez a világon az egyetlen táska, amely valódi gerincvédőként funkcionál. Számos mozifilm és TV műsor tette népszerűvé, úgy mint Dr. Who, Charlie angyalai, Star Trek és még sok másik.

Három változat létezik: Executive, Aero és Sport, amelyeken túl egyedi táskáinkat Custom név alatt mutatjuk be.

Signal Orange imageSignal Orange imageSignal Orange imageSignal Orange image
Termékfotó
Cikkszám: 302094
Cikkszám: 302094
63 700 Ft
A kosárban van db még kell egy egyel kevesebb kell  egy sem kell
Cikkszám: 302094
Signal Orange

A Megalopolis Sport egyértelmű választás a négy évszak sportkedvelői számára, akiknek a súly, a szellőzés és a strapabírás elsődleges fontosságú. Ezek a táskák lyukacsos, nagysűrűségű habból készült, lélegző hátrésszel és vállpántokkal vannak ellátva, amelyek a vízhatlanság érdekében erős nylonháló-bevonatúak.

A belső poliészter szövet vízhatlanságát a tripla poliurethán bevonat biztosítja. A táskában nagyméretű hálós zsebeket találunk, amelyekbe eszközöket tehetünk.

A belső elválasztó kivehető és így könnyen tisztítható, behelyezve pedig térkép- vagy laptoprekeszként is használható. A Megalopolis Sport minden Megalopolis modellhez kapható tartozékkal ellátható, amellyel pl. kerékpározás, síelés igényeihez igazítható vagy megnövelhető az űrtartalma (max. 41 literre).

Vásárláskor a táskához telefontartó, deréköv és külső szíjak járnak.

A szabadalommal védett ütésvédő keményhéj felületét gyémántcsiszolásnak vetettük alá, így az ütődésektől idővel csak még jobban fog kinézni.