Vásárlás
 
Vásárlás
Partnereink

BOBLBEE® szupertáskát a következő helyeken rendelhetsz vagy vásárolhatsz, de megrendelésedett itt helyben is megteheted. Ennek menetéről lejjebb, az Online rendelés részben olvashatsz bővebben.

Szupertáskák régebbi modelljeit, egzotikus színekkel és különleges hátrésszel itt szerezhetsz be – amíg a készlet tart:
FREE Time 2000 Kft.
1023 Budapest, Frankel Leó utca 21/23. (a bolt az épület Duna felőli oldalának alagsorában található)
Telefon: (1) 212 38 68
Nyitva: hétköznap 11-tól 19-ig
Elosztó központ

Elosztó központunk címe 1147 Budapest, Arany János utca 20., telefonszáma és emailcíme viszont nem látható, mert letiltottad a JavaScript végrehajtásátpedig a lap alján található. Itt érdeklődhetsz jótállás, alkatrészek, feladott rendelések és szállítmányok várható érkezése felől.

Itt tervezzük egy műhely felállítását is, ahol a szupertáska különböző részeit, mint a színes héjat és rögzítőket, stb. tudod majd kicseréltetni.

Online rendelés
Amennyiben megrendelésedet itt szeretnéd feladni, azt a következőképpen teheted meg.
  • Az egyes termékek oldalain, a nagyobb termékfotó alatt kattints rá a Kosárba vele! szövegre, majd az így megjelenő, különböző színű gombok segítségével állítsd be, hogy mennyit rendelsz az adott termékből.
  • Ezt ismételd meg minden megrendelni kívánt termék oldalán.
  • Miután minden termékből beállítottad a megrendelni kívánt mennyiséget, a kosár tartalmának véglegesítéséhez és a megrendelés feladásához kattints fent, a jobb szélen, a fejléc alatt látható Kosár: … szövegre.

Rendelésedet személyesen teheted meg és a megrendelendő termékek azonosításához az egyes termékoldalakon látható cikkszámot tudod használni.

Rendelésedet emailben vagy telefonon teheted meg és a megrendelendő termékek azonosításához az egyes termékoldalakon látható cikkszámot tudod használni.

A megrendelést az előleg kifizetésekor teljesítjük. A fizetés történhet bankszámlára az alábbi adatokkal, vagy készpénzben, előzetes egyeztetés után. Ha nincs raktáron valamely termék és úgy döntesz, hogy nem várod meg a következő szállítmányt, akkor a megfelelő összeget visszaadjuk vagy visszautaljuk neked.

A megrendelt termékek a teljes összeg kifizetése után vehetők át, és ekkor a vásárlásról ÁFÁs számlát adunk.

Átutalás esetén kérjük az üzenetbe mindenképpen írd be a megrendelés azonosítóját.

 Név:Intruder Média Kft.
 Bankszámla:10102244-05610400-01003004
 Üzenet:online rendelés esetén a Rendelés oldalon megadotta rendelés feladásakor kapotta rendelés feladásakor kapott rendelési azonosító