Jótállás
 
Jótállás

Minden BOBLBEE termékre korlátozott, életreszóló jótállást adunk az anyagminőségi vagy gyártási hibákra vonatkozóan.

A jótállás nem vonatkozik a normál használat során történt kopásra, sérülésre, valamint az átalakításból, változtatásból, hanyagságból vagy olyan használatból eredő károsodásra, amelyre a termék nem volt tervezve. A jótállás nem vonatkozik balesetből vagy esésből történő károsodásra sem.

Garanciás esetben küldd vissza a terméket az eredeti nyugtával vagy számlával együtt a gyártóhoz, csatolva a nevedet, címedet, telefonszámodat és a probléma rövid leírását. Ebben, és az előzetes véleményeztetés tekintetében a helyi terjesztő igény esetén segítséget nyújt. A hibás vagy vitatott termék gyártóhoz történő visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.

Amennyiben a gyártó úgy találja a vizsgálat során, hogy a termék anyagában hibás vagy gyártási hibás, úgy megjavítja vagy kicseréli a saját belátása szerint. Minden jótállási követeléshez kell az eredeti nyugta.

A gyártó a legtöbb hibát jótállás nélkül is kijavítja, de ennek a költségét a vásárló viseli, amelyről a gyártó előzőleg értesíti a vásárlót.

Kérjük mindenképpen tisztítsa meg a terméket, mielőtt visszaküldi azt.